Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şıklığıyla ilgi odağı oldu

Londra'daki Albert Hall, geçtiğimiz günlerde, British Fashion Awards 2017'ye evsahipliği yaptı. 2017'nin moda alanında en başarılı, en iyi, en şık isimlerinin ödüllendirildiği geceye; Hadise, Irina Shayk, Rito Ora gibi ünlü isimler katıldı. Törende; şıklığıyla dikkat çeken, Türkiye'den bir ismin daha olduğunu öğrendim. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'dan olan kızı Melisa Tapan da törendeymiş. Törene, Givenchy imzalı, kırmızı bir elbiseyle katılan Melisa Hanım, bir prensesi andıran şıklığıyla bütün bakışları üzerine toplamış.

DUBLE PİŞTİ!
Melisa Tapan, British Fashion Awards 2017'de giydiği Givenchy imzalı elbise ile çifte pişti oldu! Kim Kardashian, aynı elbisenin siyahını 2014'te, 'Wonder Woman'ın başrol oyuncusu Gal Gadot da, aynı elbisenin payetlisini Mayıs 2017'de giymişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA