Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2017’de sosyete bu haberleri konuştu

Dün, sosyete ve magazin dünyasında 2017 yılında neler olup bittiğini hatırlatmak için en çok konuşulan haberlerimden bazılarını sizlerle paylaşmıştım. Yazdığım zaman sosyete sohbetlerinde günlerce ilk sırada yer alan ve magazin dünyasında gündem yaratan haberlerime bugün de devam ediyorum. İşte tekrar okuduğunuzda bile şaşıracağınız o haberler...

Eşinin adını golf sahasında yaşatacak
Eşi Mustafa Koç'un vefatının birinci yıl dönümünde Assouline imzalı 'Silent World Mustafa V. Koç' isimli kitabın çıkmasını sağlayan Caroline Koç'un, eşinin adını taşıyacak golf sahası yaptırdığını da ilk bu köşede okumuştunuz.

Çakma işini çalıntıya taşıdı!
Hatırlarsanız yıllar önce Eda Taşpınar'ın kıyafetlerin kendi tasarımı değil 'çakma' olduğunu ilk ben ifşa etmiştim. Bu yıl da Eda Taşpınar'ın 'çakma' işini bir adım ileri götürdüğünü ortaya çıkardım. Gece vakti denize giren dört kadının bulunduğu fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan ve diğer üç kadını da arkadaşı olarak etiketleyen Taşpınar, bu kez kopyalamanın da ötesine geçip direkt çalmıştı...

31. kattaki evlerine arabayla çıkıyorlar
Sosyetenin ünlü isimleri Erdinç-Hande Acar çiftinin tatil için sık sık gittikleri Miami'den ev aldıklarını yazmıştım. Haber olan bu değildi aslında. İlginç olan, Acar çiftinin 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katındaki 540 metrekarelik dairesinin otoparkının, dairenin yanında yer almasıydı. Yani arabalarıyla asansöre binip 31'inci kata park etmeleri çok konuşuldu.

Sabancı'nın 'Seksi Balık'ı
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın 11 milyon Euro'ya (O dönemin kuruyla yaklaşık 45 milyon 650 bin lira) Sexy Fish adında bir yat aldığını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Sevil Hanım'ın küçük bir servet ödediği, 39.3 metre uzunluğunda ve 7.6 metre genişliğindeki yüzen sarayı 'seksi balık', haberimin ardından uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Yazlık evde suda doğurdu
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in ikinci kızına hamile olan Belçika Güzeli eşi Zeynep Demirel'in doğumunu, Bodrum Turgutreis'teki evlerinde ve suda yapmaya karar verdiğini de tüm Türkiye benim haberim ile öğrendi.

Eski yasak aşkıyla evleniyor
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın, ilk eşi Şanver Hanım ile evliyken yasak aşk yaşadığı Sevda Zengin ile tekrar aşk yaşamaya başladığını yazmıştım. Hatta Murat Bey'in, bu aşkı için kızının annesi Ukraynalı sevgilisi Olga Shylova'dan ayrıldığını ve 3 Şubat'ta evleneceklerini de yazınca sosyete bu haberi günlerce konuşmuştu.

Hemcinslerini çatlattı!
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özben Önal'ın, Kasım 2014'de evlendiği dördüncü eşi Tolga Gülkaya'dan da boşandığını ilk bu köşede okudunuz. Hemcinsleri evlenecek koca bulamazken Özben Hanım'ın dördüncü eşini boşadığı haberim, o dönem herkesin diline dolanmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA