Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayından albümle döndü

Çiçeği burnunda damat balayını stüdyoda geçirdi!

22 yıllık eşi Pınar Kapralı'dan 22 Eylül'de boşanan, Türkiye'nin en ünlü caz sanatçılarından Kerem Görsev'in bekarlığının dört ay sürdüğünü ilk kez bu köşeden öğrenmiştiniz. Görsev ile, Haziran ayından bu yana flört ettiği şef sevgilisi Deniz Kurt, 23 Ocak'ta New York'ta evlenmişti. Çiçeği burnunda damat, balayına gitmek yerine 'After Hurricane NYC' adını verdiği 18'inci albümünün kaydını yapmak için nikahtan sonra New York'ta stüdyoya girdi. Sekiz parçadan oluşan ve tüm besteleri Görsev'e ait olan albümün kaydı tamamlanmış ve Nisan ayında piyasada olacakmış.

BODRUM'DA YAŞAYACAKLAR
Topu topu dört ay bekar gezen ve arayı hiç açmadan yine evliler kervanına katılan Kerem Görsev ile çiçeği burnunda eşi Deniz Hanım, önceki gün yurda döndü.
Bu arada çiftin, radikal bir karar alıp İstanbul yerine Bodrum'da yaşamaya karar verdiğini öğrendim. Yeni aşk yuvalarını Bodrum'da kuran çifte ömür boyu mutluluk diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA