Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fabregas’a evini teslim etti

Dünyaca ünlü isimler için yaptığı özel tasarımlarla tanınan dekoratör Şafak Çak'ın son müşterisinin, Monaco'da top koşturan dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Cesc Fabregas olduğunu yazmıştım. Instagram'da Jennifer Lopez ve Paris Hilton'u takip eden ve onların Şafak Çak için yaptıkları güzel yorumlar üzerine Çak'ı takibe alan Fabregas'ın eşi Daniella Semaan, bu yılın başında taşındıkları Monaco'daki yeni evlerini dekore etmesi için Çak'ın kapısı çalmıştı.

İŞİ TESLİM EDİP YENİ İŞ ALDI
Şafak Çak, eşi Elvan Hanım ile birlikte hafta sonu Fabregas Ailesi'ne evini teslim etmek için Monaco'daydı. Telefonda konuştuğum Çak, bu yılın başında Monaco'ya transfer olan Fabregas'ın yeni yuvasını, baştan aşağı Türk malı ürünlerle dekore ettiğini söyledi. Çak, "Fabregas ve eşinin, Monte Carlo'daki evlerinin dekorasyonu için beni tercih etmeleri bir Türk olarak beni çok gururlandırdı" dedi. Bu arada Çak, orada yeni bir iş daha aldığını söyledi. Fabregas çifti, Londra'da yeni aldıkları binanın tüm dekorasyon işini de Çak'a vermiş. Dünya starlarının evlerine Türk imzası atan Şafak Çak'a bravo...

YENİ YUVASINDA TÜRK İMZASI
Şafak Çak, Fabregas Ailesi'nin salon, yatak odası, giyinme odası, çocuk odası ve oturma odasında kullandığı tüm dekorasyon ürünlerini Türkiye'den götürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA