Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Temizlik yapıp film izliyorlar

Koronavirüs salgını nedeniyle 'Evinde Kal Türkiye' sloganına uyan, iş programlarını erteleyip evine kapanan ünlü isimlere nasıl vakit geçirdiklerini sordum. İşte cevapları…

ŞİRİN YALÇIN
Sabahları açık havada spor yapıp, sonrasında çocuklarla bol bol zaman geçiriyorum. Hep birlikte kitap okuyup film izliyoruz. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.



ZEYNEP YILMAZ
Çalışırken hayalini kurduğum battaniye ve elimde kahveyle keyif yapıp seyredemediğim dizilere ve okuyamadığım kitaplara gömüldüm. Çocuklarla vakit geçirmek de en güzeli.



DEMET ŞENER KÜPELİ
Hem kendimi, hem de sevdiklerimi korumak adına zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmıyorum. Evet, hepimiz için zor zamanlar ama pozitif düşünerek, söylenenleri yaparak bu günleri de atlatacağız inşallah. Evde geçirdiğimi şu günlerde bol bol kitap okuyup eğlendirici filmler izliyorum.



ESRA OFLAZ GÜVENKAYA
Evet, zor zamanlar. Herkes sorumluluk almalı ve evden dışarı çıkmamalı. Biz de Londra'dan Türkiye'ye döndük; kızım Londra'daki okuluyla Google Classroom yapıyor. Ben de evden çalışıyorum. Akşamları da ikinci kitabımı yazıyorum.



ŞEBNEM DİNÇGÖR
Bol bol film izliyorum ve haberleri takip ediyorum. Sık sık ellerimi yıkayıp evin her yerini antibakteriyel sirke ve çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorum.



LEYLA ALATON
Çalış, kitap oku, oyun oyna, film izle, çiz, düşün, yemek yap, uyu, müzik dinle, oturma odanda dans et, şarkı söyle, yeni bir dil öğren, eski arkadaşını ara, ya da hiçbir şey yapma ama evde kal. Hayat kurtarmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.



GÜL GÖLGE
Evi zaten çok severim. Bol bol film izleyip okumaya fırsat bulamadığım kitapları okuyorum. Çeşit çeşit yemek denemeleri yapıyorum. Sıkılırsak belki dağ yürüyüşlerine götürebilirim çocukları.



ARZU SABANCI
Kitap okuyup, dolap düzenlemesi yapıp, film izleyip, aile bireyleriyle her gün görüntülü konuşma yapıyorum.



AYFER TOPRAK
Televizyon 16 saat açık. Yemek yapıp yiyorum, kilo alacağım diye de korkuyorum. Gündelik gelen kadını alamadığım için kendi işimi kendim yapıyorum. Kitap, film; mutluyum evde. İnşallah sağlıkla atlatacağız.



BANU ÇARMIKLI
Sabah açık havada yürüyüş yapıp eve dönüyorum. Sonrasında kahve keyfi eşliğinde okumam gereken makaleler ve kitaplara geçiyorum. Akşam üzeri dijital platformlardan dizi, akşam da haberleri izliyorum.



METİN HARA
Bizler sokakları terk ettik ama sokakları yuva edinmiş olanları unutmamak lazım deyip evimde sokak hayvanları için yuva yaptım. Başka canlılara yardım etmek dopamin'imizi artırır. Bu da bağışıklık sistemimizi güçlendirecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA