Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bebek sürprizi!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı (72) dede olmaya hazırlanıyor… Bülent Bey ile İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı eşi Oya Eczacıbaşı'na (62) ilk torun mutluluğunu yaşatacak kişi ise, 2018 yazında evlenen kızları Esra Eczacıbaşı Coşkun değil, çiçeği burunda gelinleri Dilara Öztemir Eczacıbaşı! Evet, yanlış okumadınız…

Nisan ayında davetlilerine bir mektup gönderip, 4 Temmuz'daki düğünlerini ertelediklerini haber veren ve sade bir nikahla evlenen Emre-Dilara Öztemir Eczacıbaşı çiftinden düğün haberi beklerken, bebek müjdesi geldi! Üstelik henüz 9 aylık gelin olan Dilara Hanım, 8 aylık hamile. Görünen o ki; 35 yaşında damat olan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Genel Müdürü Emre Eczacıbaşı, baba olmak için arayı hiç açmak istememiş. Umarım Şubat başı anne olması beklenen Dilara Hanım da, doğacak kızları da sağlıkla kurtulur.

VİRÜSTEN KORKTU GÖCEKLİ OLDU!

TÜRKİYE'NİN En Zenginleri 2020 listesine, 2.2 milyar dolar şahsi serveti ile 4'üncü sıradan giren Filiz Şahenk, koronavirüs illetini en ciddiye alan isimlerden biri. Türkiye'deki ilk Covid-19 vakasının 11 Mart'ta görülmesinin hemen ardından Göcek'e gittiğini öğrendiğim Filiz Şahenk, o tarihten bu yana İstanbul'a adım atmamış. Doğuş Grubu'nun Göcek'teki otelini evi gibi kullanan ve yazın büyük bir bölümünü de katamaranında geçiren Filiz Hanım'ın, daha uzun bir süre İstanbul'a dönmeye de niyeti yokmuş. Bu kadar dikkat eden Filiz Hanım, umarım aşı oluncaya kadar da bu illetten kendini korumayı başarır.

SEVGİLİSİYLE REKLAM YAPTI!

JUSTIN Bieber'ın da tercih ettiği Türk moda markası Les Benjamins'in yaratıcısı Bünyamin Aydın, son olarak sokak kültürünü spor giyime yansıttığı ilk activewear koleksiyonunu piyasa çıkardı. Bünyamin Aydın, bu yeni koleksiyonunun tanıtımını, Dilasima Group'un varislerinden, dijital içerik üreticisi Dila Tarkan ve sevgilisi Dağhan Doğruer ile yaptı. Dila Tarkan bu birlikteliği, "Uzun süredir herkesten sakladığımız ve heyecanla beklediğimiz videomuz sonunda geldi. İşte Les Benjamins'in ilk activewear koleksiyonunu karşınızda" notuyla sosyal medyasından paylaştı.

ALAÇATI'YA TEMİZLİĞE GİTTİ!

EROL-Rana Erkan Tabanca çiftinin Alaçatı'daki oteli Alavya'nın personelinin başlattığı 'temiz hareket', tam 124 haftadır devam ediyor. Alaçatı'yı temizlemeyi misyon edinen otel personeli ve gönüllüler, her pazartesi Alaçatı sokaklarında çevre temizliğine çıkıyor. Eşi Şebnem Çapa ile tatil için gittikleri yerlerde dahi çöp toplayan Celal Çapa, daha önce de gönüllüsü olduğu bu 'temiz hareket'in, önceki gün gerçekleşen 124'üncü haftasında da görev başındaydı. Mis gibi bir Türkiye için canla başla çalışan Celal Bey'e de, Alaçatı'nın temizliği için uğraşan Alavya personeline de kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA