Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İbo’dan sonra oğlunu da kurtardı

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Ahmet Tatlı geçen hafta Ulus'taki özel bir hastanede beyin ameliyatı olmuştu. Tatlı'nın ameliyatından birkaç gün sonra aynı hastanede yatan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Laflarken, Tatlı'nın beyin ameliyatını Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın yaptığını söyledi.



İlhan Hoca'nın adını duyunca, 14 Mart 2011'e gittim! İbrahim Tatlıses'in, İbo Show çıkışında, Maslak'ta kurşunlandığı ve kafasından vurulduğu tarihe... Tatlıses, öldü diye düşünülürken 6 saat süren ameliyatla hayata tutunmuştu. O ameliyatı yapan ve Tatlıses'i hayata döndüren Prof. Dr. Elmacı idi. Kader mi tesadüf mü bilmiyorum ama İlhan Hoca, ünlü sanatçıdan sonra oğlunu da hayata döndürmüş. Öğrendiğime göre Tatlı'nın durumu da çok ciddiymiş ama İlhan Hoca başarılı bir ameliyat gerçekleştirmiş.

YİNE GELENEĞİ BOZMADILAR
İstanbul'un elitlerinin sömestir tatilinde Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına dağıldığını yazmıştım önceki gün. Büyük çoğunluğu rotayı kayak merkezlerine çevirirken Zeynep Yılmaz, bu yıl da kuralını bozmadı. Son 20 yıldır olduğu gibi yine kızları Leyla ve Yasemin ile birlikte, onları dünyaya getirdiği Miami'ye gitti.



Bu yılın geçen yılki sömestirden sadece tek bir farkı var! Zeynep Hanım ve kızları, geçen yıl 15 günlük tatile 10 bavulla gitmişti. Bu yıl ise yüklerini azattılar, sadece 5 bavulla gittiler! Miami'deki evlerinde, yine 15 gün tatil yapacak olan Zeynep Hanım ve kızları, acaba kaç bavulla dönecek, merak ettim doğrusu.

KOÇ'U ANMAYA BİRLİKTE GELDİLER
2016'da kalp krizi sonucu 55 yaşında vefat eden Mustafa Koç, vefatının altıncı yıldönümünde mezarı başında anıldı. Aile kabristanında gerçekleşen törene Koç Ailesi, Koç Topluluğu yöneticilerinin yanı sıra sevenleri de katıldı.



Anmaya gelenler arasında Kaya Ersu ile boşandığı eşi Aslı Ersu dikkatimi çekti. Her ikisi de Koç'un dostuydu. İkisinin de orada olması normal tabii ama birlikte gelmeleri dikkatimi çekti. Medeni bir şekilde görüşebiliyorlar demek ki…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA