Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Prensipli patron kendi kafesinde hesap ödedi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç, 2008 yılında arkadaşı Banu Yentür ile birlikte ev tekstili markası kurmuştu. Koç ile Yentür, üç yıl sonra da bir Türk kahvesi markasını hayata geçirmişti. Eşi Mustafa Koç'u kaybettikten sonra kendini tamamen işine veren Caroline Koç'u geçenlerde Bebek'teki kahve markasının mağazasında gördüm. Yanında da kızı Esra vardı. Mağazanın kafesinde, kahve içiyorlardı. Kahvelerini bitirip kalkmaya hazırlanırken Caroline Hanım, garsondan hesap istedi.



Önce yanlış duydum sandım, çünkü insan sahibi olduğu yerde kızıyla bir kahve içip de hesap mı öder! Ama yanlış duymamışım, garson hesabı getirdi ve Caroline Hanım da kredi kartını çıkarıp hesabı ödedi. Demek ki, Caroline Hanım, yönetim kurulunda olduğu Koç Holding'i örnek alarak arkadaşıyla kurduğu şirketini de kurumsallaştırmış. Ne kadar kurumsallaştırsa da insan kendi şirketinde bedavaya bir kahve içemez mi? Ya da mağaza müdürü, patronuna bir kahve ısmarlayamaz mı? Gel de şaşırma!!!



SORUNLARINI
ÇÖZÜP GEZMEYE BAŞLADILAR
2018'de evlenen oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, geçen yıl evliliklerinde ciddi bir kriz yaşamıştı. "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen çift, çok şükür evliliklerini kurtarmayı başarmıştı. Barış çubuklarını tüttürüp yeni yıla baş başa Paris'te giren aşıklar, küs oldukları dönemde leyleği havada görmüşler anlaşılan; yine tatildeler... Güzel oyuncu, birkaç gündür eşi Hakan Baş ve ikizi Bedirhan Soral ile Fransız Rivierası'nda tatilde. Cannes'da başlayan tatilleri şimdi Monako'da devam ediyor. Umarım Bensu Soral evliliğinde bir daha sorun yaşamaz.



ÇOCUKLARIYLA DAĞA ÇIKTILAR
Sömestirde kayak tatili yapmak isteyen Türk sosyetesinin, yurt dışındaki favori adresi Fransız Alpleri'ndeki Courchevel olurken Türkiye'deki tercihleri ise Erzurum'daki Palandöken'di. Çocuklarıyla Palandöken'e giden ünlü isimler, gün boyu kayak yapıp karın tadını çıkarırken, akşamları da otellerindeki DJ partilerinde sosyalleşip eğlendi. İşte ünlülerin Palandöken'deki tatillerinden renkli kareler…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA