Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunu Assos’ta bekleyecek

19 Şubat 2016'da Paris'te evlenen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, uzun süredir mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmak için uğraşıyordu. Sonunda Allah gönüllerine göre verdi; Başak Hanım hamile kaldı. Hamileliğin çok yakıştığı müstakbel anne Başak Dizer ile baba olacağı için ayakları yerden kesilen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un gün saymaya başladığını öğrendim.



Çünkü Başak Hanım'ın doktoru, doğum için gün vermiş ve nisan başında çocuğunu kucağına alabileceğini söylemiş. Ayrıca Başak Hanım'ın oğlunu, normal doğumla dünyaya getirmeye karar verdiğini de öğrendim. Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ, 'Nuh Boğuldu' adlı yeni filminin çekimlerine başladı. Çekimler Assos'ta yapıldığı için geri sayımın başladığı bu süreçte Tatlıtuğ eşinin yanında olamayacak. Umarım oğulları aceleci davranmaz da Kıvanç Tatlıtuğ da Assos'tan İstanbul'a koşturmak zorunda kalmaz.

AVRUPA'YA EĞLENMEYE GELDİLER!
Sosyete ve sanatçıların gözdesi olan Beykoz Çubuklu'daki sitede onlarca ünlü isim oturuyor. Pandemi döneminde genelde sitenin sosyal alanlarında veya evlerinin teraslarında buluşan ünlü site sakinleri artık yavaş yavaş kalabalıklara karışmaya başladı! Hem site komşusu hem de çok yakın arkadaş olan



Engin Altan-Neslişah Düzyatan çifti ile Ralf-Sanem Tezman çifti de site dışında sosyalleşmeye başladı. Kankaları geçen gün ünlü isimlerin müdavimi olduğu Bebek'teki bir otelin terasında gördüm. Deniz yoluyla Bebek'e geldiklerini öğrendiğim kankalar, çok keyifli görünüyordu.

PİLEVNELİ'DEN YENİ SERGİ
Türkiye'deki sanat ortamı için heyecan uyandıran işlerin sahibi Murat Pilevneli, yine güzel bir sergi hazırlığında. Pilevneli bu kez, geleneksel sınıflandırmalara mizahi bir üslupla karşı gelen eserler üreten Alman sanatçı ikilisi Mehmet&Kazım'ın Türkiye'deki ilk sergisine ev sahipliği yapıyor.



Farklı stiller ve tekniklerin kullanımının hakim olduğu Mehmet&Kazım'ın 'Bad& Boujee' adlı kişisel sergisi, yarın akşam bir davetle Pilevneli Dolapdere'de kapılarını aralayacak. Ressam ikilinin çok yönlü sanatsal pratiğine, bugüne kadarki en kapsamlı bakışı sunan sergi, 9 Nisan'a kadar açık; bilginize…

AŞK İÇİN SÖYLEYECEK
Aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, 'Unutulmaz Şarkılar' adını verdiği konser serisine başlıyor. Yalın, ilkini bu akşam gerçekleştireceği konserine, 27 kişilik bir orkestra ile çıkacak.



Kendi şarkılarının yanı sıra hafızalarda yer etmiş unutulmaz aşk şarkılarını da seslendireceğini öğrendiğim sanatçı, aylardır bu konser serisine hazırlanıyormuş. Yalın'dan aşk şarkıları dinlemek isterseniz aklınızda olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA