Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kayınvalidesinin izinden gidiyor

Sabancı Ailesi'nin en yeni gelini, Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı, sosyal medyayı çok aktif kullanıyor. 300 binin üzerinde takipçisi olan Nazlı Hanım, yediği, içtiği, giydiği, gezdiği yerleri paylaşmanın yanı sıra bazen markalarla işbirliği yapıp para da kazanıyor.



Fakat Nazlı Hanım'ın son zamanlarda mesaj vermeye başlaması dikkatimi çekti. Önceki gün "Spor sağlıktır" diyerek takipçilerini spora teşvik etti. Harvard Üniversitesi'nin spor yapanların uzun yaşadığına dair araştırmasını paylaşan Nazlı Hanım, "Çok hareketli olmaya özen gösterelim" dedi.



Anlaşılan kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın izinden gitmeye başladı. Çünkü Arzu Hanım, birçok vakıf ve derneğe destek verir ve projelerini sosyal medyada paylaşır. Bu arada Nazlı Hanım'ın, kayınvalidesi gibi bazı vakıf ve derneklerin yönetimine girmeye hazırladığı da kulağıma geldi. Umarım Nazlı Sabancı da başkalarına örnek olur.



TEMEL ATILDI GERİ SAYIM BAŞLADI
Merhum eşi Mustafa Koç'un ismini yaşatabilmek için adına kitap çıkaran, spor alanında yarışma düzenleyen Caroline Koç, bir de adına golf sahası yapımına başlamıştı. Ancak Caroline Hanım, 19 Kasım 2017'de tanıtımını yaptığı, Aralık 2019'da çalışmalarına başladığı Mustafa V. Koç Golf Sahası'nı bir türlü bitirememişti. Sonunda müjdeli haber geldi. Caroline Hanım, önceki gün Riva'daki Mustafa V. Koç Golf Sahası'nın kulüp binasının temelinin atıldığı haberini paylaştı. Artık merhum Mustafa Koç'un 61. doğum günü olan 29 Ekim'e, ona yetişmezse 21 Ocak'taki yedinci ölüm yıl dönümüne açılacağını düşünüyorum.



İMALI PAYLAŞIM!
Uzman Psikolog Zeynep Selvili ile Bursaspor'un başarılı basketbolcusu Birkan Batuk'un güzel giden bir ilişkileri olduğunu yazmıştım. Malum günümüz ilişkilerinin gidişatını sosyal medyadan takip ediyoruz artık! Çiftleri puanlayarak evliliğe ne kadar yakın olduklarını da anlıyoruz. Bence bu çift de bu yolda! Önceki gün Batuk ile fotoğraflarını paylaşan Selvili, bir başka post'unda "Birine bakarken eve varmış gibi hissetmek" diyordu. Evlilik haberi ne zaman gelir bilmem ama birbirlerine iyi geldikleri kesin.



SERTAB ERENER'E KULAK VERİN
Kovid-19 vakalarındaki artışlar ve uzmanların uyarıları sürerken, ünlü şarkıcı Sertab Erener'in de testinin pozitif çıktığını öğrendik. Yaz ve tatil olması, bir yandan da konunun eski ciddiyetini kaybetmesiyle, pandemi öncesi hayatlarımıza geri dönmüş gibiyiz ama şakası yok! Herkeste bir sakinlik hakim. Zaten böylesi de şu an için doğru olanı ama sakinlik ile 'gevşeklik' arasında ince bir çizgi var, karıştırılmamalı! "Maskemi çıkarmadım ama benim gibi dikkat eden biri bile kaptıysa, dikkat edin" diyen Sertab Erener'e kulak vermekte fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA