Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü isimler açılışta buluştu!

İki kadın girişimci önceki gün Arnavutköy'de sıra dışı bir mağaza açtı. Aslı Tiryakioğlu ve Selin Asyalı Clark'ın açtığı mağazada, ünlü tasarımcıların ürünlerinden ev dekorasyonuna, kadın- erkek giyiminden hediyelik eşyaya kadar her şey var.



Gurme restoran ve kafesi de olan mağazanın açılışı bir davetle gerçekleşti. Açılış, sosyete ve sanat camiasından ünlü isimleri bir araya getirdi. Hem sosyalleşip hem de DJ performansıyla eğlenen ünlü konuklar, davetten ayrılırken alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

BOŞANMAK İÇİN NUSR-ET'İ İSTİYOR!
Dünyaca ünlü etçi Nusret'in (Gökçe) ortağı ve yol arkadaşı Mithat Erdem'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını yazmıştım. Evliliklerinde 27 yılı geride bırakan ve boylarınca iki oğlu olan Mithat- Çiğdem Erdem'in boşanma kararı aldığını öğrendim.



Ancak çifte yakın kaynaklar, bu boşanmanın anlaşmalı değil çekişmeli olacağını söylüyor. Çünkü Çiğdem Erdem, ünlü boşanma avukatı Kezban Hatemi'yi tutmuş ve tabiri caizse Mithat Erdem'den dünyaları istiyormuş. İstekleri arasında Nusr-ET'in hisseleri de varmış. Bu kadar hırslandığına göre Mithat Erdem çok canını acıtmış olmalı.

TÜRK SPOR HOCASININ 2.5 MİLYON $'LIK EVİ
SOSYAL medyada benim de takip etmeye başladığım, Amerika'da evleri gezen Calep Simpson adında bir influencer var. Videolarına bakarken, bir dönem New York'ta çok popüler olan Türk fitness hocası Akın Akman ile bir videosuna rastladım.



New York'ta Jennifer Lawrence'dan Jake Gyllenhaal'a, Karlie Kloss, David ve Victoria Beckham'a kadar pek çok ünlüyü çalıştıran Akın Akman, Simpson'a gezdirdiği dairesini 2.5 milyon dolara aldığını söyledi. Akın Akman, spor hocalığından çok iyi para kazanıyor anlaşılan; bravo...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA