Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendini Süperstar’ın doktoruna emanet etti

Türk müziğinin en başarılı sanatçılarından olan devlet sanatçısı unvanlı Emel Sayın, belinden çektiği kadar başka hiçbir şeyden çekmemiştir herhalde! Yıllardır bel fıtığı sorunu yaşayan sanatçı, sonuncusu Mart 2016'da olmak üzere iki kez ameliyat olmuştu. 77 yaşındaki ünlü sanatçının, cumartesi günü Nişantaşı'ndaki özel hastanede bir kez daha bel fıtığı ameliyatı olduğunu öğrendim.



Emel Hanım, fıtık yüzünden yürümekte zorlanıp neredeyse adım atamaz hale gelince, çareyi üçüncü kez bıçak altına yatmakta bulmuş. Daha önce kendini hangi hekimlere emanet etti bilmiyorum ama bu kez ameliyatını, meslektaşı ve yaşıtı Ajda Pekkan'ın doktoru yapmış. Süperstar, düşüp kalça kemiğini çatlattığında ameliyatını yapan doktor, bu kez de Emel Hanım'ı ayağa kaldırmak için işbaşındaymış. Emel Sayın, Ajda Pekkan'ın referansıyla mı o doktora gitti yoksa tesadüf mü oldu bilmiyorum ama inşallah bu illetten kurtulur artık.

GÜNEY AMERİKA'YI KEŞFEDİP GELDİLER
481 gün evli kaldığı Burcu Esmersoy ile evlenmeden de boşandıktan sonra da adı birçok aşk dedikodusuna karışan Berk Suyabatmaz, aradığı aşkı Şubat 2021'de Gonca Duru'da bulmuştu. Herkesin kısa sürede biteceğini düşündüğü ilişkileri mutlu mesut devam ediyor.



Seyahat etmeye bayılan aşıklar, yaklaşık 20 gün süren bir Güney Amerika gezisinden döndü. Aşıklar, Peru, Şili ve Kolombiya'da neredeyse ayak basmadık yer bırakmamış. Daha önce iki kez evlenen Gonca Duru, Berk Suyabatmaz ile üçüncü kez evliliği dener mi bilmem ama birbirlerine çok iyi geldikleri bir gerçek.

ÜNLÜ GOLFÇÜLER BODRUM'DA BULUŞTU
Tam bir golf cennetine dönüşen ülkemizde, golf turnuvaları da hız kesmeden devam ediyor. Dubai merkezli butik emlak danışmanlık şirketi de, hafta sonu Bodrum'da golf turnuvası düzenledi.



Şirketin kurucu ve yönetici ortağı Gregory Mathieu ve eşi Neslihan Aydagül Mathieu'nun ev sahipliğinde yapılan ve üç gün süren turnuvaya, iş ve cemiyet hayatından golf tutkusuyla bilinen birçok ünlü isim katıldı.



100'e yakın golfçünün kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da 'Longest Drive' ödülünü kazandı.

YAZ BİTİYOR SERGİLER BİTMİYOR
Bu yaz daha çok sanat etkinlikleriyle öne çıkan Bodrum, sezonun sonu olmasına rağmen sanata ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Turistlerin terk etmeye başladığı eylül ayında Bodrum'da yeni bir sergi açılacak.



9 Eylül'de açılacak ola n sergide, uluslararası sanatçılarımızdan ressam Ekin Su Koç'un eserleri sanatseverlerle buluşacak. Koç'un Berlin'de hazırlıklarına başlayıp, Ayvalık'ta üretimini tamamladığı eserlerinin yer aldığı, sergi 29 Ekim'e kadar açık kalacak. Eylülde Bodrum tatili yapacakların bilgisine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA