Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Benzerliğiyle başrolü kaptı

Güzel oyuncu Melisa Döngel, 19 Eylül'de sahnelenecek olan 'Broadway in İstanbul Vol.2' müzikaliyle ilk kez seyirciyle buluşacak. Müzikalde Marilyn Monroe'yu canlandıracak olan Döngel, bu rolü nasıl 'kaptığını' ve ilk kez sahneye çıkacak olmasının heyecanını Şamdan Plus'a verdiği röportajda anlatmış.



"Bu rol bana teklif edildiğinde, evimde üç senedir asılı olan Marilyn Monroe tablosuna baktım ve ne kadar büyük bir enerjiyle hayatıma bu projeyi çekmiş olduğumu düşündüm" diyen Döngel, tabii Monroe'ya benzerliğinin de bu rolü kapmasındaki rolünü yadsımıyor. Zaten Şamdan Plus'a verdiği Marilyn Monroe pozları da bunu gösteriyor. Döngel heyecanını da şu sözlerle paylaşmış: "Hayatımda ilk defa seyirciyle göz göze olduğum canlı bir sahne performansı sergileyeceğim. Hem şarkı söyleyeceğim hem dans edeceğim hem de karakter oynayacağım. Böyle bir performansı ilk defa tecrübe edeceğim ve ses konusundaki yeteneğimi de keşfedeceğim için çok heyecanlıyım." Ben de bu ilk deneyiminde Melisa Döngel'e başarılar diliyorum.



40'lar kulübüne Yeşilçam'da girdi!
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, 40'lar kulübünün yeni üyesi oldu. Ekim 2016'de evlendiği eşi Nikol Hanım, Emre Bey'e dillere destan bir 40. yaş kutlama partisi yaptı. Tarabya'da bir mekanda gerçekleşen Yeşilçam konseptli partiye, ünlü isimler o dönemin kıyafetleriyle katıldı. Partide niyetçi, çiçekçi, boyacı her şey düşünülmüştü.



Bensu Soral-Hakan Baş, Sami-Rachel Araz Kiresepi, Cem-Lara Özsüer, Dağhan-Dila Tarkan Doğruer gibi birçok ünlünün olduğu partide Sıla sahneye çıktı. Nedense hiç kimsenin fotoğrafını paylaşmadığı doğum günü çocuğuna ben de sağlıklı-mutlu nice yaşlar diliyorum.



Yeni gelin Paris'e hazırlanıyor

Şimdiye dek onlarca Hollywood yıldızının da şıklığına şıklık katan Nedret Taciroğlu ile en büyük yardımcısı olan kızı Yasemin Taciroğlu, yine Paris yolcusu. Geçen ay görkemli bir düğünle Ahmet Uras ile evlenen yeni gelin Taciroğlu, bir yandan düğünü, bir yandan da yeni sezon koleksiyonu için koşturuyordu. Anne-kızın yeni cicilerini modaseverlerin beğenisine sunma zamanı geldi. Her zamanki gibi Paris Moda Haftası ile eşzamanlı olarak yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkaracak olan anne-kız, 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Paris'te moda tutkunlarıyla buluşacak.



Capri'de kutladılar

Şubatta amansız hastalığa yenik düşen Burcu Hanif'in eşi Mehmet Hanif'in yasının kısa sürdüğünü mayısta ilk bu köşede okumuştunuz. 10 yıldır bekar gezen Sitare Kalyoncuoğlu ile uzun yıllara dayanan dostlukları aşka dönüşmüştü. İki tarafı da tanıyanlar, sosyeteyi şaşkına çeviren bu aşka tepkili olsa da, onların ilişkisi mutlu mesut devam ediyor. Bütün yazı Ege'de teknede geçiren aşıkların Capri'ye dümen kırdığını öğrendim. Mehmet Bey, yaş günü için sevgilisini İtalya'nın ünlü adası Capri'ye tatile götürmüş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA