Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunun hasretine 15 gün dayanabildi

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile tescilli güzel Demet Şener'in 14 yaşındaki oğulları Ömer, dünya devi Real Madrid'in basketbol takımına transfer olmuş, 27 Ağustos'ta da babası, annesi ve ablası İrem ile Madrid'e gidip topbaşı yapmıştı.



İbrahim Kutluay, oğlunu orada yalnız bırakmamak için ev kiralamış ve dört aylığına Madrid'e yerleşmişti. Oğlunu Madrid'e bırakıp dönen Demet Şener ise Real Madrid'in tesislerinde kalan oğluyla her gün görüntülü telefonla konuşup hasret gidermeye çalışıyordu. Ama Demet Hanım'a bu yetmedi ve cuma günü uçağa atlayıp Madrid'e oğlunun yanına gitti.



Cuma akşamı tesislerden oğlunu alan Demet Hanım, bir otele yerleşti. Üç gün boyunca anne-oğul yiyip içip gezip tozdular. Oğluyla hasret gideren Demet Hanım, dün öğleden sonra da Ömer'i tesislere bırakıp havalimanına geçti ve İstanbul'a döndü. Oğlunun hasretine ancak iki hafta dayanabilen Demet Şener, Madrid'i kapı komşusu yapacak gibi görünüyor.

PARA İÇİN DEĞİL SOSYAL SORUMLULUK
Yanda gördüğünüz davetiye elime geçince, Türkiye'nin en zengin kadınlarından biri olan Derin Mermerci'nin de 'hosting' modasına uyduğunu düşünüp şaşırmıştım!



Biliyorsunuz; son yıllarda eşi-dostu davet edip etkinliklere ev sahipliği yapmak, sosyete ve magazin dünyasının ünlüleri için yeni gelir kapısı olmuştu. Ama öğrendim ki, Derin Hanım'ınki sosyal sorumluk projesiymiş. Dostlarını 29 Eylül'deki alışveriş etkinliğine davet eden Derin Hanım, sosyal sorumluluk projesini açıklamamış ama maddi-manevi desteğini esirgemediği sokak hayvanları için olması çok muhtemel.

MAP'TAN YENİ SANAT PLATFORMU
2013 yılından bu yana genç ve bağımsız sanatçıları desteklemek için düzenlenen Mamut Art Project (MAP), yeni platformu Mamut Limited'i hayata geçirdi.



Sanatçıların edisyonlu ve özel üretilmiş seri çalışmalarını içeren Mamut Limited (Artist Editions) isimli yeni çevrimiçi projesi, 16 Eylül'de bir davetle kapılarını araladı. Proje kapsamında gerçekleştirilen ilk fiziksel etkinlik olan Mamut Limited Vol.1 pop-up sergisi, 1 Ekim'e kadar Bomonti'de görülebilecek; bilginize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA