Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

ABD’li geline kına gecesi

İş dünyası ve sosyetenin ünlü çifti Faruk-Füsun Eczacıbaşı, geçtiğimiz aylarda ABD'de evlenen oğulları Sinan'a, geçen hafta İstanbul'da görkemli bir düğün yaptı. ABD'li gelin alan Eczacıbaşı çiftinin, düğünden önce gelinleri Emily Barber için bir de kına gecesi düzenlediğini öğrendim.



Çift, gelinleri, dünürleri ve ABD'den gelen misafirlerine Türk geleneklerini göstermek istemiş. Üsküdar'da, Mimar Sinan'ın eseri olan Çinili Hamam'da düzenlenen geleneksel kına gecesinde, gelinin kaftanından davetlilerin yöresel kıyafetlerine kadar her şey düşünülmüş.



Yemeli içmeli, davullu zurnalı, dillere destan bu kına gecesinden gelin tarafı çok etkilenmiş. Gelin-kaynananın karşılıklı oynaması, Faruk Eczacıbaşı'nın davulculuğa soyunması ve damadın dakikalarca davul çalması gecenin en renkli karelerini oluşturmuş.



Geleneklerimize sahip çıkıp, ABD'li gelinleri için kına gecesi düzenleyen Eczacıbaşı çiftine kocaman alkış...

BU AÇIKLAMADAN 'HADİSE' ÇIKAR!
Hadise, yeni şarkısı 'Sevmiyo'yu duyurmak için sosyal medyasından bir post paylaştı. Bu şarkıyı seçmesinin sebebini, 20 yıl önce yaşadığı bir aşka bağlıyor ve onun için "Gerçek aşkı tattığım tek adam" diyordu! Peki Hadise o zaman soruyorum:



Mehmet Dinçerler ile mantık evliliği mi yaptın? Ya da evlenmeden önceki sevgilin Kaan Yıldırım ile de mantık ilişkisi mi yaşadın? Hadise, şarkısının reklamı için bir yandan 20 yıl içinde hayatına giren erkeklere haksızlık etmiş oldu bir yandan da kendisini 'hesaplı aşklar' yaşayan kadın durumuna düşürdü! Nereden bakarsanız bakın çok talihsiz bir açıklama.

BÜYÜK OĞLU NİŞANLANDI
Çalışanının verdiği böbrekle nisan ayında tekrar hayata tutunan işadamı Fatih Kıral, mutluluk üstüne mutluluk yaşıyor. Çok yakında dede olmaya hazırlanan Fatih Bey, geçen haftada da büyük oğlu Onur Kıral'ın mürüvvetini gördü.



Ailesinin sahibi olduğu köklü mobilya markasının yönetim kurulu üyesi olan Onur Kıral, bir süredir flört ettiği İrem Baltepe ile evlilik yolunda ilk adımı attı. İsteme merasiminin ardından nişan yüzüklerini takan çiftin mutluluğuna, aileleri ve yakın dostları şahitlik etti. Esra Öztürk, Meral Kosif, Neşe Ünsal Sert, Serra Türker Bayındır da konuklar arasındaydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA