Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

'Lock Stock And Two Smoking Barrels'
Guy Ritchie'nin elinden çıkmış eğlenceli bir mafya filmiyle karşınızdayız. Çoğu insan gibi yeni duyduğunuz bu filmin başrollerinde ise Jason Statham ve Vinnie Jones gibi isimler yer alıyor. Senaryosunda ise karmaşadan doğan eğlence hakim. Uzun yıllardır tanışan 'Eddy', 'Bacon', 'Tom' ve 'Soap' farklı dolandırıcılık işlerinde çalışan arkadaşlardır. Büyük bir kumar organizasyonuna katılarak yetenekli arkadaşları sayesinde para kazanmak isterken borçlanırlar. Ve borçlandıkları parayı mafya bir haftada bulmalarını ister. Ne yapıp edip o parayı bulmak zorundadırlar. 'Ben 'Snatch' izledim, bir daha da öyle bir film bulamadım' diyorsanız, aynı yönetmenden aynı tatlarda bir film sizleri bekliyor.

'The Crazy Ones'
Rahmetli Robin Williams'ın 2013-14 sezonunda oynadığı keyifli bir dizi. Bir baba-kızın işlettiği reklam ajansında geçenlerin işlendiği dizide, Robin Williams dizinin adının hakkını veren uçuk baba rolünde. 'Yok, ben altı sezon dizi izleyemem öyle' diyorsanız; buyrun tek sezonluk, size kendini sevdirecek bir komedi dizisi! İlk sezonu izledikten sonra siz de 'Neden devam etmedi' diye kızanların arasına katılın. Onun için tavsiye ettik zaten. Artık reytingler mi kötü gitti ne olduysa, sonrasında devam etmedi. Halbuki tatlı ve güldüren bir diziydi. Biz de isterdik devam etsin ama bizi en çok üzenler, birinci sezonda bırakıp gidenler değil mi zaten?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA