Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Tarkan başkası olma kendin ol!

Tarkan, 2017 yılından bu yana süren müzikal sessizliğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Geççek' şarkısı ile bozdu. Tarkan'ın bu yeni şarkısının sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise her zaman olduğu gibi Ozan Çolakoğlu'na ait. Çolakoğlu her daim yaptığı işlerle tepeden tırnağa övgüyü hak eden muhteşem bir müzisyen... Buna itirazım asla olamaz. Yalnız şarkıyı üst üste birkaç kez dinlememe ve bu kadar iyi bir aranjörün elinden çıkmasına rağmen şarkıyı bir türlü sevemedim. Sözler sıradan, müzik gelişigüzel... Ozan Çolakoğlu'nun bile şarkıya katkısı ancak bu kadar olabilmiş.
Tarkan'ın kendi tarzında olmayan, okurken bile "Bu ben değilim" dediği şarkı için "Biz beğendik canım... Tarkan yapmış olmuş işte" diyenleriniz olacaktır.
Bense; düpedüz olmamış bu defa demekten kendimi alamadım doğrusu. Ama üzülme Megastar, aynen şarkında da söylediğin gibi, "Geççek geççek"... Bazen iyi isimlerin de üretirken tıkanır ruhu, emin ol geççek.



Zaten 50 yaşından sonra belki de rap müziğe ufaktan göz kırpmaya çalıştığın bu parçadan sonra aslında sana kendi şarkınla bir örnek vereyim: Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin.
Kimse üstüne alınmasın, kimse de kusura bakmasın Tarkan'ın kendisi bile itiraf etmiş zaten bu şarkıyı yaptığı dönemdeki ruh halinin kötülüğünü... "Kendimi ruhsal olarak kötü hissettiğim bir dönemimde yazdım" demiş.
Eh bize de artık ona eskiden olduğu gibi daha iyi ruh halleri ile müzik yapmasını temenni etmek düşer.
Evet gelelim klibe... Şarkı gelişigüzel olunca klipte de alışılmış Tarkan tarzı yok tabii... Kısacası gelmiş oldu, geçmiş olsun. Ne diyelim sanat camiasının içindeki bazı isimlerin bu kötü ruh halleri de inşallah bir gün geççek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA