Ketojenik tarifler
Ketojenik beslenme disiplinini benimsemek kilo vermek isteyen çoğu kişinin tercihi oluyor. Son yılların popüler beslenme biçimi ketojenik beslenmenin kurallarına birebir uyarsanız gerçekten çok etkili sonuçlar alabilirsiniz. Ben de size bugün ketojenik beslenmeye uygun tarifler hazırladım. Malzemelerde tanımadığınız ürünler var ise internetten kolayca ulaşabilirsiniz. Mutlu sofralarda buluşabilmek dileği ile.
KETOJENİK TOHUM KRAKER
MALZEMELER
YAPILIŞI: Tüm malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra fırın tepsisine döküyoruz. Fırın tepsisinin her yerini kaplayacak şekilde yerleştirdikten sonra, önceden ısınmış 150-160 derece fırında 30-35 dakika pişiriyoruz.
KETOJENİK EKMEK
MALZEMELER
YAPILIŞI: Tüm malzemeyi karıştırıp yağlanmış bir kalıba alıyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
KETOJENİK TART
MALZEMELER
TABAN KISMI:
LİMON KREMASI:
YAPILIŞI: Öncelikle tabak kısmı için tereyağını eritiyoruz ve tüm malzemeyi karıştırıp bir kalıba taban olacak şekilde elimizle basıyoruz. Üst tabaka için ise yumurtaları çırpıyoruz ve diğer malzemeyi de ekleyip hepsini birden çırpıyoruz. Taban karışımının üzerine döküp buzdolabında soğuttuktan sonra servis ediyoruz. İsterseniz üzerindeki kremayı muhallebi gibi de pişirip ekleyebilirsiniz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.