Gofretli dondurma
MALZEMELER
Yoğurtlu tavuk
Tavuk göğüslerini soğan ve tane karabiberle birlikte tencereye koyun. Su ilave edip, iyice haşlayın. Daha sonra tavukları tencereden alıp, ince ince didin. Fırın kabına yayın. Ayrı bir kapta sıvıyağ, salça, yoğurt ve tuzu karıştırın. Bu sosu da tavukların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.
MALZEMELER
Un çorbası
Bir tencerede yağı eritin. Unu yağda hafifçe kavurun. Tencereyi ateşten alın. Suyu yavaş yavaş döküp, unu iyice ezin. Tekrar ateşe alın. Koyu bir kıvam alana dek pişirin. Tuzunu ayarlayın. Üzerine kırmızıbiber ve nane serperek, servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.