Sarmısaklı tavuk
Malzemeler
* * *
Bahar çorbası
Tencereye margarini alın. Eriyince küçük doğranmış soğan ve biberleri kavurun. Suyu ekleyin. Kaynayınca, rendelenmiş domatesi ilave edin. Domatesler eriyince incecik kıyılmış marul yapraklarını, tere yaprağını ve maydanozu katın. Beş dakika daha kavurun. Tencereyi ocaktan alın. Tuz ve karabiber ilave edin. Limon suyu ve sirkeyi üzerinde gezdirip servis yapın.
Malzemeler
* * *
Kağıt helva pastası
Kremayı birkaç dakika çırpın. Pudra şekeri ve vanilyayı ilave edip, karıştırmaya devam edin. Rendelenmiş limon kabuğunu da ekleyip, buzdolabında bir saat bekletin. Daha sonra kağıt helvaların arasına, dolaptan aldığınız kremayı sürün. En üstünü de kremayla kaplayın. Dilediğiniz meyveyle süsleyerek, tatlıyı servis yapın.
Malzemeler
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.