Hindi rulo köfte
MALZEMELER
* * *
Karnabahar graten
Karnabaharları tuzlu suda haşlayın. Soğuduktan sonra çiçeklerine ayırın. Başka bir tencerede margarini eritin, unu kavurun. Un sararınca yavaş yavaş süt ve tuzu ekleyin. Sosun içine karnabahar çiçeklerini atıp, karıştırın. Sonra yağlanmış fırın tepsisine dökün. Üzerine kaşar peyniri rendesini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp, sıcak servis yapın.
MALZEMELER
* * *
Frambuazlı pasta
Sütü ısıtın. Şekeri, süte katıp, karıştırarak eritin. Kekin üzerine kaşıkla iyice gezdirin. Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp, kekin üzerine yayın. Frambuaz reçeli, nişasta ve sıcak suyu karıştırın. Kekin kenarlarından akıtın. Frambuazları kekin üzerine döşeyin. Pastayı rendelenmiş çikolatayla süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.