Fesleğenli domates dolması
Domateslerin baş kısmını kapak şeklinde kesip çıkarın. İçlerini bir çay kaşığı yardımıyla oyun. Lor peyniri, fesleğen, tuz ve karabiberi ayrı bir kapta karıştırın. Kıyılmış maydanozu ekleyin. Bu karışıma domatesten çıkan suyu da kattıktan sonra domatesin içine doldurun.
Ekmeküstü sarmısaklı köfte
Margarin, pudraşekeri ve fındığı karıştırın. İçine yumurtaları kırıp iyice yedirin. Un, tarçın ve limon kabuğunu ekleyip yoğurun. Hamuru 15 dakika dinlendirip yarım santim kalınlığında açın. Dilediğiniz şekilde kesip yağlanmış fırın tepsisine koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.