ELİF KORKMAZEL

Kağıtta kabak

Kabak ve havuçları doğrayın. Kiraz domatesleri ikiye bölün. Biberleri uzun şeritler halinde doğrayın. Havuç, kabak ve bezelyeyi beş dakika haşlayıp süzün. Doğranmış soğan ve biberleri yağda kavurun. Üzerlerine, sebzeleri haşladığınız sudan dört çorba kaşığı dökün. Tuz ve karabiber ilave edip 10 dakika pişirin. Fırın tepsisi büyüklüğünde kesilmiş yağlı kağıdın ortasına sebzeleri yerleştirin. Sıvı yağ, kekik, tuz ve karabiber katıp harmanlayın. Yağlı kağıdın kenarlarını kapatıp 180 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
4 adet kabak
2 adet havuç
1'er adet kırmızı ve sarı dolmalık biber
1 su bardağı bezelye
1 adet soğan
10 adet kiraz domates
1 çay bardağı sıvı yağ
Kekik
Tuz
Karabiber

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.