Hardallı köfte
Soğanı ince rendeleyip kıyma, hardal, kimyon, kekik, tuz, karabiber ve ince dövülmüş sarmısakla beş dakika yoğurun. Mısır unu ve zeytinyağı ekleyerek tekrar yoğurun. İstediğiniz büyüklükte ve şekilde köfteler yapıp ızgarada veya yağsız tavada iki yüzünü dörder dakika pişirin. Pilav ve patatesle servis yapın.
MALZEMELER
CEVİZLİ EKMEKLİ TART
Hamuru için gereken malzemeleri yoğurun, tart kaplarına ince bir şekilde yayın. Üzeri için cevizi kıyın, ekmekleri robottan geçirin. Süt, toz şeker ve yumurtaları çırpın. Ekmek ve cevizleri ekleyip karıştırın. Harcı hamurun üzerine dökün. 190 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.