Havuçlu domatesli pilav
Pirinç ve rendelenmiş soğanı tereyağında beş dakika kavurun. Üzerine rendelenmiş domatesleri, küp küp doğranmış havucu ve sıcak suyu ekleyip 20 dakika pişirin. Etleri de çok küçük küpler halinde doğrayın ve tereyağında 10 dakika kavurup sonra da pilavın içine ekleyip karıştırın. Beş dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Meyveli krep
MALZEMELER
Süt, yumurta ve unu çırpın, şekeri ve sıvı yağı ekleyip karıştırın ve en az 30 dakika dinlendirin. Dinlenen krep harcını az yağlanmış bir tavaya bir kepçe yle döküp iki yüzünü de pişirin. Meyveleri küp şeklinde kesip limon suyu ve vanilyayla karıştırın, kreplerin içlerine paylaştırın.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.