Pekmezli brownie
MALZEMELER
***
Hindi butlarını kuşbaşı doğrayın. Yağı bir tencerede eritin. Eti içine atıp ara sıra karıştırarak kapağı kapalı olarak kısık ateşte 10 dakika kavurun. Sivri biberleri ince doğrayıp ete ekleyin ve birlikte 5 dakika pişirin. Sarımsağı ince kıyın, pastırmaları da iri iri doğrayın. Pastırma, sarımsak ve baharatları yemeğe ekleyin. Pastırmalar yumuşayana kadar pişirin.
MALZEMELER
***
Kırmızı biberi küp şeklinde doğrayın. Üzerine rendelenmiş soğanı, ezilmiş beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu da ekleyip karıştırın. Ayrı bir yerde yumurtayı çırpıp ekleyin ve harmanlayın. En son un, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Az yağlı tavaya harçtan birer kaşık dökerek arkalı önlü pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.