MALZEMELER
1 demet taze soğan
1 adet büyük boy kırmızı soğan
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı tereyağı
1 adet sivri biber
1 su bardağı beyaz peynir
Tuz
Karabiber
Kekik
Unu, yoğurt, yumurta ve iki çorba kaşığı tereyağıyla yoğurup dinlenmeye bırakın. Taze soğanı jülyen, kırmızı soğanı piyazlık doğrayın. Üzerine doğranmış sivri biber, beyaz peynir, tuz, karabiber ve kekik ekleyerek iyice karıştırın. Hamuru kalıba elinizle bastırarak yaydıktan sonra üzerine delikler açın. Soğanlı harcı hamurun üzerine yayın. Kalan tereyağını parçalar halinde harcın üzerine koyun. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında, 15 dakika kadar pişirin.