Balık çorbası
Rendelenmiş soğan ve ince kıyılmış mantarları tereyağında kavurun. Unu ekleyip biraz daha kavurun, suyu ekleyin. Balık filetolarını ince ince kıyıp çorbaya ekleyin. Yaklaşık 20 dakika kadar pişirip üzerine ince kıyılmış maydanozu ekleyin.
SOĞANLI PATATESLİ KEK
MALZEMELER
Patatesleri haşlayıp ezin. Piyazlık doğranmış soğanı tereyağında kavurun. Yumurta, peynir, patates, kavrulmuş soğan ve baharatları karıştırıp kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30 dakika pişirin. Üzeri için, halka halka doğranmış kırmızı soğanı tereyağında kavurun, baharatları ekleyin. Keki servis tabağına alın. Üzerine soğanlı harcı yerleştirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.