ELİF KORKMAZEL

Bugün ne pişirsem?

Maydanozlu tavuk
* 2 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
* 1 tatlı kaşığı hardal
* 1/4 demet maydanoz
* 1 tatlı kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
Tavuk etlerini tuz ve karabiberle iyice ovun. Üzerine bir tatlı kaşığı hardal sürün. İnce ince doğranmış maydanozu da koyup ikiye katlayın. Bir tatlı kaşığı margarini tavaya koyup erittikten sonra tavuk parçalarının iki yüzünü de pişirin. Daha sonra dilimleyip servis tabağına alın. Yanında haşlanmış patatesle birlikte servis yapabilirsiniz.
Fesleğenli taze fasulye
* 500 gr. taze fasulye
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 adet orta boy soğan
* 15 yaprak taze fesleğen
Ayıklanmış fasulyeyi haşlayıp süzün. Küp küp doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Fasulye ve ince kıyılmış fesleğeni ilave edip 10 dakika daha soteleyin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.