Bugün ne pişirsem?
Suyu tencereye koyun, bütün olarak soğan, defne yaprağı ve balığı 35 dakika pişirip suyunu süzün. Unu ve çok ince doğranmış mantarları tereyağında kavurun. Balık suyunu ve ufak parçalara ayırdığınız balığı ekleyip 10 dakika daha pişin.
Taze soğanlı pizza
Mayayı ılık sütte 15 dakika bekletin. Üzerine unu, şekeri, tuzu ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurun, kabarması için bekletin, dört parçaya bölüp yuvarlak şekilde açın. Soğanın yeşil kısımlarını ince doğrayın, tuzla ovup yumuşatın. Suyunu sıkıp üzerine peynirleri serpin. Fırın tepsisine hamurları üst üste dizin. Üzerine soğanlı karışımı yayın. 200 derece fırında pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.