ELİF KORKMAZEL

Sucuklu mücver

Sucuğu kıyın ve derin bir kaba alın. Kabağı ve patatesi ayrı kaplara rendeleyip suyunu sıktıktan sonra sucuğun içine katın. Yumurta, un, kıyılmış taze soğan, maydanoz, dereotu, tuz ve karabiberi ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırın. Karışımdan birer çorba kaşığı alıp kızdırılmış sıvı yağda kızartın.

MALZEMELER

100 gr. sucuk
4 adet orta boy kabak
1 adet büyük boy patates
2 adet yumurta
3-4 çorba kaşığı un
3 dal taze soğan
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
Tuz
Karabiber
Kestaneli sufle
Yumurtaları şekerle çırpıp üzerine çiğ kremayla tereyağını ekleyin. Kebap yaptığınız kestaneleri küçük küçük kesip üzerine ilave edin. Un, vanilya ve kabartma tozunu da koyup karıştırın. Harcı, yağlanmış sufle kalıplarına bölüştürün. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin.

MALZEMELER

200 gr. kestane
3 adet yumurta
1 su bardağı şeker
200 gr. çiğ krema
2 çorba kaşığı tereyağı l1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2.5 su bardağı un

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.