Kıyma, ıslatılıp sıkılmış ekmek içi, rendelenmiş soğan ve baharatları iyice yoğurun. Sonra elinizle bastırarak yağlanmış fırın tepsisine yayın. Üzerine küp doğranmış kaşar peynirleri gelişigüzel batırın ve 200 derece fırında 35 dakika pişirin.
MALZEMELER
500 gr. kıyma
1 adet soğan
2 dilim ekmek içi
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı kaşar peyniri
Karabiber
Kekik
Tuz
Acılı ekmek
Ekmek hamurlarını tereyağının yarısı ile yoğurup beş dakika dinlendirin. Dövülmüş cevizi, ince kıyılmış soğanı, biber salçasını, acı biberi ve kalan tereyağını karıştırın. Hamuru iki karış uzunluğunda dikdörtgen açın. Üzerine harcı yayıp kenarlarını ortaya doğru katlayın. Yağlanmış ve
unlanmış kek kalıbına koyup 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
2 adet ekmek hamuru
2 çay bardağı erimiş tereyağ
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1 adet soğan
1 çorba kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı acı biber