Sebzeli muska böreği
MALZEMELER
SÜTLÜ KADAYIF
Kadayıfı ve tereyağını harmanlayın. Kadayıftan avuç içi kadar kopararak fincanının içine yerleştirin. Ortasına fındık koyup kapatın. Fırın tepsisine yerleştirin. Fırında üzerleri kızarana dek pişirin. Süt ve şekeri kaynatın. Kadayıfı dinlendirdikten sonra üzerine şekerli sütü gezdirin.
MALZEMELER
ŞERBETİ İÇİN:
İÇ BAKLALI BİFTEK
Patateslerin kabuklarını soyup tuzlu suda haşlayın. Sonra dilimleyip önlü arkalı kızartın. Baklaları, limon suyu ve bütün soğan eklediğiniz suda haşlayın. Süzüp kıyılmış dereotu ile karıştırın. Biftekleri baharatla tatlandırıp kızartın. Biftekleri; patates ve iç bakla eşliğinde servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.