Tavuk köftesi
MALZEMELER
ISPANAKLI FIRIN PATATES
Ispanağı su ilave etmeden iki dakika kavurun, suyunu sıkıp doğrayın. Tuz ve karabiber koyun. Halka doğranmış patatesleri tuzlu suda iki dakika haşlayın. Yağlanmış fırın kabının ortasına halka doğranmış domates ve dilimlenmiş dil peynirini yerleştirin. Etrafına ıspanakları koyun. Patatesleri kabın dış kenarına balıksırtı döşeyin. Tuz, karabiber ve rendelenmiş kaşar peyniri serpin. 200 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
YUFKA TATLISI
Yufkaları düz bir zemine serin, üzerine toz badem, tarçın ve pudra şekeri serpin. Rulo yapıp dilimleyin. Bu şekilde sütün içinde bir saat kadar bekletin. Kızgın sığı yağda kızartın. Pudra şekeri serperek ya da dondurmayla servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.