Brüksel lahanasını, taze fasulyeyi ve brokoliyi buharda sekiz dakika haşlayın. Havucu ve biberleri uzun ince bir şekilde doğrayın. Tüm sebzeleri büyük bir kapta karıştırın. Hardalı, zeytinyağını ve limonu küçük bir kapta çırpıp salatanın üzerine gezdirin.
MALZEMELER
200 gr. brokoli
200 gr. taze fasulye
100 gr. Brüksel lahanası
2 adet havuç
2 adet sarı çarliston biber
2 adet limon
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı hardal
1 adet kırmızıbiber
EKMEKLİ TİRAMİSU
Yumurta sarısı, süt, un ve şekeri karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alın. İçine labne peyniri koyup karıştırın ve ılınmaya bırakın. Nescafeyi ve şekeri bir bardak ılık suda eritin. Ekmekleri bu suyla ıslatın ve kaselere yerleştirin. Üzerine kremayı paylaştırın. Kakao serperek servis yapın.
MALZEMELER
HAMUR İÇİN:
8 dilim kızarmış ekmek
5 çorba kaşığı toz şeker
5 çorba kaşığı nescafe Krema için:
1 paket labne peyniri
1 yumurta sarısı
2 su bardağı süt
3 çorba kaşığı un
4 çorba kaşığı toz şeker
4 çorba kaşığı kakao
KAŞARLI TAVUK SARMASI
Kaşar peyniri rendesini, karabiber ile karıştırın. Tavukların üzerine harcı paylaştırın, rulo biçiminde sarın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Önce una, sonra yumurtaya bulayın. Sıvı yağda kızartın.
MALZEMELER
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta