Meyveli muhallebi
MALZEMELER
MUHALLEBİ İÇİN:
SEMİZOTLU TAVUK
Tavuk göğüslerini dilimleyip haşlayın. Piyazlık doğranmış soğanları bir çorba kaşığı margarinde kavurun. Salçayı ilave edin. Tavuğu da ekleyip kavurun. Üzerine tavuğu haşladığınız sudan bir su bardağı ekleyin. Bir taşım kaynatıp ince kıyılmış semizotunu ilave edin. Tuz ve biberini ayarlayıp biraz daha pişirin.
MALZEMELER
ETLİ KURU KAYISI YAHNİSİ
Kuru kayısıları iki su bardağı suda 20 dakika bekletip doğrayın. Eti, suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine tereyağı, doğranmış sarımsak ve soğanı, kayısıları koyun, biraz su ekleyerek yaklaşık 25 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.