Sebze ızgaralı salata
MALZEMELER
Tavuk güveci
Tavuk etlerini doğrayıp yağda kavurun. Kimyon, kırmızıbiber, un ve süt ekleyin. Kaşarın yarısını koyup pişirin. Ocaktan alıp küçük fırın kaplarına doldurun. Üzerine artan kaşarı serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar pişirin.
MALZEMELER
Arnavut böreği
Mayayı sütle ezip beş dakika bekletin. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip yoğurun, 15 dakika dinlendirin. Rendelenmiş soğanı yağda kavurun. Üzerine kıymayı ve tuzu ekleyip kavurmaya devam edin. Hamuru ince açıp her tarafına zeytinyağı sürün. Üzerine harcı yayın. Hamuru rulo yapıp tepsiye koyun. 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.