Krepli kavurma
MALZEMELER
KREP İÇİN:
PASTIRMALI ISPANAK
Kıyılmış soğanı tereyağında kavurun. İri doğranmış pastırmayı ilave edin ve bir-iki dakika çevirin. İri kıydığınız ıspanağı katın ve yumuşayana kadar pişirin. İçine süt, tuz ve karabiber ilave edin. Kaşıkla çukurlar açıp içine yumurtaları tek tek kırın ve bir-iki dakika pişirin.
MALZEMELER
CEVİZLİ ACILI POĞAÇA
Mayayı ılık sütün içinde beş dakika bekletip üzerine yumurta, yoğurt, tuz ve un ekleyerek yoğurun. İnce açıp yuvarlak şekillerde kesin. Soğanı rendeleyip kıyılmış ceviz, salça ve istediğiniz baharatla karıştırıp hamurun ortasına bir miktar yerleştirin. Hamuru tepsiye dizin. Kenarlarına yumurta sarısı sürün. 190 derecedeki fırında 30 dakika pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.