Bademli biscotti
MALZEMELER
FIRINDA BAHARATLI KABAK
Unu ve yağı ayrı ayrı kaplara koyup içlerine kekik, tuz, pul biber, karabiber serpin ve karıştırın. Kabakları kabukları ile halka halka doğrayın. Önce baharatlı yağa, sonra una bulayıp fırın kabına balıksırtı şeklinde dizin. 200 derecede 35 dakika pişirin.
MALZEMELER
SUSAMLI KRAKER
Şeker, tereyağı, zeytinyağı, sirke ve yumurtanın akını, biraz ılık su ekleyerek karıştırın. Üzerine yavaşça unu ekleyip yumuşak bir hamur haline getirin, 30 dakika kadar dinlendirin. Dinlenmiş hamurdan parçalar kopartıp uzun çubuklar yapın. Önce yumurta sarısına, sonra susama bulayın. 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.