Peynirli patlıcan pane
MALZEMELER
TAVUKLU ADANA KEBABI
Soğanı ve maydanozu kıyın. Tavuk etlerini de robottan geçirin. Bir kaba tavuk etini, soğan ve maydanozu koyun, baharatlarını ekleyin. Tereyağı da koyarak yoğurun, dört saat buzdolabında bekletin. Daha sonra ceviz iriliğinde parçalar koparın ve elinizi suyla ıslatarak şekil verin. Izgara veya yağsız tavada pişirin.
MALZEMELER
PATATESLİ BÖREK
Taze soğanları kıyın. Üzerine yumurta akı, peynir, ezilmiş patates ve baharatları ekleyip harmanlayın. Su, süt ve yağı çırpın. Yufkayı yayın, sulu karışımla ıslatın. İkinci yufkayı üzerine yerleştirin. Yufkalar iç malzemeyle dolunca 30 dakika pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.