Kıymalı lahana
MALZEMELER
YUFKADA PİRZOLA
Pirzolaları kızartın. Aynı tavada yağ, salça ve baharatları karıştırın, üzerine pirzolaları ekleyin. Yufkaları uzunlamasına dörde bölün. Yumurta ve yoğurdu çırpıp yufkaların üzerine sürün. Pirzolaları sapı dışarıda kalacak şekilde yufkayla sarıp fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip fırında pişirin.
MALZEMELER
HİNDİSTAN CEVİZLİ KEK
Yumurta ve şekeri beş dakika kadar çırpın. Yumurtaların rengi beyazlaşınca içine sıvıyağ koyup karıştırmaya devam edin. Vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip karıştırın. Son olarak limon kabuğu rendesini ve Hindistan cevizini de ekleyin. Boza kıvamındaki harcı yağlanmış unlanmış kek kalıbına boşaltın. Fırında 45 dakika kadar pişirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.