Hindi salatası
Hindi etini kuşbaşı doğrayıp suda haşlayın ve didin. Sivri biberleri ve maydanozu ince kıyıp hindi etiyle karıştırın. Göbek salatanın içini çıkarıp kare şekline getirin. İçini hindili karışımla doldurun. Bir kapta zeytinyağı, limon suyu ve baharatları karıştırıp salatanın üstüne dökün.
Kestaneli pasta
Keki ıslatmak için:
Toz şeker ve nescafeyi sütle karıştırıp kekin iki parçasını da ıslatın. Kekin alt parçasını servis tabağına alıp üzerine kestane püresini sürün. Diğer parçayı üzerine kapatın. Krem şantiyi sütle çırpın. Beyaz çikolataları benmari usulü eritip krem şanti ile karıştırın ve kekin üzerine sürün. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Sakızlı bisküvi
Kuru üzümleri 10 dakika sıcak suyun içinde bekletin, bir bıçak yardımıyla kıyın. Tereyağı, un, şeker, vanilya ve kabartma tozunu yoğurun. Üzerine süt ve kuru üzümleri ekleyin. Toz haline getirdiğiniz damla sakızını da ekleyip yoğurun. Küçük toplar yapıp tepsiye dizin. 15 dakika pişirin.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.