Yoğurt soslu kek
MALZEMELER
KARALAHANA DIBLESİ
Lahanaları yıkayıp suyunu iyice sıkın ve ince ince kıyın. Patatesi küp küp doğrayın. Kaynayan suya tuz ekleyin ve pirinci, patatesi, lahanayı ilave edin. Pirinç pişmeye başlayınca içine kıyılmış soğanı ve sivri biberi ilave edin. Birlikte biraz kaynatıp süzün. Diğer tarafta yağı eritip baharatlandırın ve diblenin üzerine döküp servis tabağına alın.
MALZEMELER
OMLET SANDVİÇ
Derin bir kabın içinde yumurtaları çırpın. İçine süt ve tuzu koyup karıştırın. Tereyağını bir tavada eritin, içine yumurtalı karışımdan döküp dört dakika karıştırmadan pişirin. Omleti cam tabağa alıp üzerine yıkanmış yeşillikleri, peyniri ve dilimlenmiş domatesi koyup ikiye katlayarak servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.