Tavuklu noodle
MALZEMELER
HAVUÇLU RULO BÖREK
Yumurta, süt ve eritilmiş tereyağını çırpın. Ezilmiş peynir, rendelenmiş havuç, kıyılmış maydanoz, çörekotu ve pul biberi karıştırın. Yufkaları, aralarına yağlı karışımdan sürerek üst üste koyun. İç harcı yufkanın her tarafını kaplayacak şekilde yayın, rulo yapıp dilimleyin. Yağlanmış tepsiye dizip 200 derecedeki fırında pişirin.
MALZEMELER
İÇİ İÇİN:
KIZARMIŞ SOĞAN HALKALARI
Yumurta akı ve unu karıştırın. Soğanları soyup kalın dilimler halinde kesin. Üzerine soda dökün, 10 dakika kadar dinlendirip süzün. Önce unlu karışıma, ardından mısır gevreğine bulayıp kızartın. Servis tabağına alın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.