Pazılı tavuk sarma
İnce dövülmüş tavuk etlerini tuz ve karabiberle tatlandırın. Pazı yapraklarının sap kısımlarını kesip iki dakika haşlayın. Tavukların üzerine pazı
MALZEMELER
Salçalı sosu için:
Peynir topları
Peynirleri rendeleyip karıştırın ve küçük toplar hazırlayın. Topların bir kısmını pul bibere, bir kısmını çörek otuna, bir kısmını ise naneye bulayın. Domates, salatalık ve cipsle süsleyerek servis yapın.
MALZEMELER
Portakallı karamel
Portakal suyu ve sütü büyük bir kasede karıştırın. Şekeri ve yumurtaları çırpın. Vanilya ekleyip çırpmaya devam edin. Portakallı karışımı da üzerine azar azar ilave edin. Şekeri rengi dönünceye kadar eritip kaplara bölüştürün. Üzerine sütlü karışımı paylaştırın. Kapları içi su dolu fırın kabına koyup 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirin.
MALZEMELER
Karamel için:
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.