Biberli kuskus salatası
MALZEMELER
ÇİLEK SOSLU EKMEK
Yumurtaları çırpın. Tereyağı ve sıvı yağı beraber kızdırın. Ekmekleri çırpılmış yumurtaya batırıp yağda kızartın. Çilekleri, şekerle birlikte üç dakika kadar pişirin. Kızarmış ekmeklerin üzerine çilekli sosu dökerek servis yapın.
MALZEMELER
FESLEĞENLİ PEYNİR EZMESİ
Lor peyniri ve beyaz peyniri ezin. Fesleğeni ve dolmalık fıstığı ince ince kıyın. Peynirleri bir kaba alın, kıydığınız fesleğen ve dolmalık fıstığı ekleyin. Kekik, zeytinyağı ve gerekirse bir miktar tuz ilave edip fazla ezmeden karıştırın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar yaparak servis edin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.