Yoğurtlu bulgur köftesi
MALZEMELER
ÜZERİ İÇİN:
ISPANAKLI FIRIN PATATES
Haşlanmış ıspanak yapraklarını sıkıp irice doğrayın. Doğranmış patatesleri tuzlu suda haşlayın. Yağlanmış fırın kabının ortasına doğranmış domates ve dilimlenmiş dil peynirini yerleştirin. Etrafına ıspanakları koyun. Patatesleri kabın dış kenarına döşeyin. Baharat ve rendelenmiş kaşar peyniri serpip pişirin.
MALZEMELER
KAYISILI DONDURMA KUPLARI
Süt, yumurta sarısı ve unu, muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alıp içine tereyağını ekleyip karıştırın. Kremşantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp muhallebiye ekleyin, mikserle çırpın. Karışımı soğuyunca kuplara paylaştırıp üzerine dondurmayı koyun. Üzerine dilimlenmiş kayısıları koyarak servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.