Ekmekli bonfile
MALZEMELER
TAVUKLU PATLICANLI PİLAV
Pirinçleri kavurun. Rendelenmiş domatesi, tuzu ve suyu koyup pişirin. Patlıcanları küp küp doğrayıp kızartın. Küp küp doğranmış tavuk etlerini, un ve baharatlarla harmanlayıp kızartın. Kek kalıbına tavuk etlerini koyun, üzerine patlıcanları, en üste pilavı koyup bastırın. Servis tabağına ters çevirin.
MALZEMELER
ZEYTİNLİ BAZLAMA
Tereyağını eritip üzerine süt, şeker ve salçayı ekleyin, istediğiniz baharatı katın. Sosu, sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin. Bazlamaları enlemesine ikiye bölün. Üzerlerine salçalı sostan sürün, rendelenmiş kaşar peynirini ve doğranmış zeytinleri paylaştırın. Hazırladığınız bu dört pizzayı 200 derecedeki fırında sekiz dakika pişirin. Servis tabağına alın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.