Nohutlu patates çorbası
MALZEMELER
Bulgurlu tavuk şinitzel
İnceltilmiş tavuk etlerini tuz, karabiber ve kişnişle tatlandırın. İnce bulguru biraz sıcak suyla bir miktar şişirip galeta unu ile karıştırın. Tavuk etlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya bulayın, en son bulgurlu karışımın içine koyup her yerinin kaplanmasını sağlayın. Buzdolabında biraz bekletip yağda ya da fırında kızartın.
MALZEMELER
Pişmaniyeli puding
Yumurta sarısı, süt, un, şeker, nişasta ve kakaoyu koyulaşıncaya kadar pişirip ocaktan alın. Portakal kabuğu rendesini ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Kadehlere ya da bardaklara doldurup soğumaya bırakın. Üzerine pişmaniye koyarak servis yapın.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.