Patlıcanlı tavuk sarma
MALZEMELER
?YULAFLI ÇİKOLATALI KURABİYE
Süt, tereyağı, toz şeker ve kakaoyu pişirin. Ocaktan alıp ılıtın ve yulaf unu ile fındık ekleyin. Hamurdan kaşıkla parçalar alarak yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökün. Isıtılmış fırında 12 dakika pişirin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritip kurabiyelerin üzerine gezdirerek servis yapın.
MALZEMELER
?FASULYELİ CACIK
Salatalıkları kabuklarıyla yıkayıp küçük küçük doğrayın. Üzerine kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın. Bir kapta süzme yoğurdu ve yoğurdu karıştırıp üzerine biraz su ilave edin ve salatalıkların üzerine döküp karıştırın. Servis yaparken üzerine haşlanıp doğranmış taze fasulyeyi koyup zeytinyağı gezdirin.
MALZEMELER
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.